Η CH.XENIS GROUP OF COMPANIES εξειδικεύεται σε οικοδομικά και τεχνικά έργα (constructions), χωματουργικές εργασίες, κατεδαφίσεις, διαχείριση και ανακύκλωση  στερεών αποβλήτων, όπως την κατασκευή και διαχείριση οικοδομικών έργων, διαχωρισμούς οικοπέδων, μεταφορά υλικών και μηχανημάτων, εκσκαφές, επιχωματώσεις, διαχείριση επεξεργασία και ανακύκλωση μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων από εκσκαφές, κατασκευές και κατεδαφίσεις (Α.Ε.Κ.Κ.) σε ιδιόκτητη αδειοδοτημένη μονάδα από το Τμήμα Περιβάλλοντος.

Ο ιδρυτής και πρωτοπόρος κ. Χαμπής Ξενή από το 1968 και με σκληρή δουλειά και όραμα, εξέλιξε μαζί με την οικογένεια του τον σήμερα πετυχημένο όμιλο εταιρειών με ευρύ φάσμα μηχανημάτων και πολύ έμπειρο προσωπικό.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας πάντα με ασφάλεια, υπευθυνότητα και εγγύηση. Ο επαγγελματισμός μας, η απόδειξή μας!

H ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

Επικεντρώνοντας τους στόχους μας στην εταιρεία και ακολουθώντας τους ραγδαίους ρυθμούς ανάγκης μιας πιο βιώσιμης  και πράσινης ανάπτυξης, δεσμευόμαστε σε ένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον όραμα.

Οι βασικοί πυλώνες τους οποίους η εταιρεία μας υιοθέτησε, εφαρμόζει και ακολουθεί για μια πράσινη μετάβαση είναι οι ακόλουθες:

– Μείωση του αποτυπώματος του άνθρακα κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών μας, ανακυκλώνοντας τα υλικά από το χώρο του εργοταξίου και επαναχρησιμοποιώντας τα κατά τη διάρκεια της οικοδομής.

– Φροντίζοντας τα κτίρια μας να ακολουθούν ή να υπερβαίνουν τις «πράσινες» προδιαγραφές, ωφελώντας τους πελάτες και το περιβάλλον βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. 

– Ο σημαντικότερος και μεγαλύτερος στόχος μας είναι να αφήσουμε πίσω μας ένα κόσμο πιο «πράσινο» για εμάς και τα παιδιά μας.

1987

Χ.Ξενή & Υιοί Εργολάβοι Λτδ

2004

Ch.Xenis Group of Companies Ltd

2009

Κ.Π. Ασπρή Επιχειρήσεις Λτδ

2017

Dextek & Ch.Xenis JV

2018

Xenis Bros & Kotsapas Ltd

2019

Recycling Point Latouros & Xenis Bros Ltd

1987

Χ.Ξενή & Υιοί Εργολάβοι Λτδ

2004

Ch.Xenis Group of Companies Ltd

2009

Κ.Π. Ασπρή Επιχειρήσεις Λτδ

2017

Dextek & Ch.Xenis JV

2018

Xenis Bros & Kotsapas Ltd

2019

Recycling Point Latouros & Xenis Bros Ltd

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

CH.XENIS GROUP
OF COMPANIES:

facility-pic